Метеорологична станция Technoline WD 4012, Сателитна прогноза

1030

Нов продукт

59,00 лв

-10,00 лв

69,00 лв

Technoline WD 4012 Метеорологична станция

Този продукт не е в наличност

WeatherDirect станция WD 4012

WD 4012 - станция за времето, получавате сателитни прогнози за времето за 4 дни. Дните са разделени на 4 секции: сутрин, следобед, вечер и вечер.

Професионалните метеоролози от "WetterOnline" използват глобалните данни за времето, за да изчислят ежедневно регионалното развитие на времето. Предаването се осъществява чрез национална радио мрежа - постоянно и безплатно.

Мрежата за данни е разделена на повече от 50 региона в Германия, така че данните, които получавате с WD 4012, да са възможно най-точни във вашия район. Тъй като прогнозите, освен символите за времето, все още се дават при максимални и минимални температури, тази станция е особено удобна за ползване.

Лесният за четене LCD дисплей е много ясен и може да се чете бързо и лесно с един поглед. Контрастът на дисплея е регулируем, така че можете да видите данните от всеки ъгъл.

Моля, обърнете внимание, че благодарение на местната радио мрежа тази станция може да се използва само в Германия.

С Wetterdirektstation WD 4012 имате свой собствен доклад за времето у дома - по всяко време.

въвеждане в експлоатация

Отворете отделението за батериите на предавателя и приемника и поставете устройствата на маса на разстояние около 1,5 метра една от друга. Поставете батериите в отделението за батерии на трансмитера и след това в базовата станция. Обърнете внимание на правилната полярност.

предавател

Предавателят не трябва да се излага на пряка слънчева светлина или влага. Доставената скоба ви дава две възможности за монтиране на предавателя, висящ или стоящ

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Метеорологична станция Technoline WD 4012, Сателитна прогноза

Метеорологична станция Technoline WD 4012, Сателитна прогноза

Technoline WD 4012 Метеорологична станция

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ