Bluetooth колоните се предлагат в най-различни форми

Публикувано от: Admin Admin в: Ревюта на продукти за: коментар: 0 Хит: 549

Различни видове Bluetooth колонки

Тъй като повечето хора искат да слушат музика на различни места и по различни начини, Bluetooth говорителите се предлагат в най-различни модели и дизайни.

Тонколони тип “кула”

Най-труден за пренасяне, но и най-впечатляващият вид Bluetooth тонколони са моделите тип кула. Идеални за партита на закрито, те приличат на стандартните озвучителни системи с отличен звук.

Тонколони с колелца

Ако търсите по-мобилен вариант от колонките тип кула, Bluetooth тонколоните с колелца се поставят върху транспортна количка с колелца и дръжка, което ги прави още по-лесни за местене.

Саундбар говорители

Друга чудесна възможност за всеки дом са саундбар Bluetooth говорителите. Обикновено те са със стилен външен вид, който подхожда на всеки интериорен дизайн, като същевременно предлага перфектно качество на звука. Освен това са леки и лесни за носене, ако желаете да ги преместите някъде.

Озвучителни системи за баня

Ако пеенето ви под душа да зазвучи по съвсем нов начин (и знаете, че съседите ви няма да се обадят на полицията от отчаяние), Bluetooth тонколоните за баня биха били чудесен избор. Обикновено към тях е прикрепен карабинен клип, с който можете да ги окачите на душ завесата. Те са водоустойчиви (което е страхотно, нали!). Между другото това ги правят идеални за туризъм и къмпинг.

Говорители с форма на капсула

Много популярен дизайн имат Bluetooth тонколоните във вид на капсула, които са малки, но мощни. Уникалната им форма на капсула не е просто визуален избор, но и помага за възпроизвеждане на висококачествен бас и като цяло на невероятен звук.

Тонколони за автомобил

Bluetooth тонколоните за автомобили се предлагат в различни модели и дизайн, поради което винаги можете да намерите подходяща тонколона за купето на вашия автомобил. За пространства с малък обем те имат отлично качество на звука и в повечето случаи с тях върви микрофон.

Джобни или мини високоговорители

Много Bluetooth тонколони са проектирани така, че да отговарят на тази категория. Основната им характеристика е достатъчно красноречива – те са малки, компактни и преносими. Въпреки малките си размери, обаче, най-добрите модели предлагат отлично качество на звука. Животът на батерията им е около 4 до 8 часа, преди да ви се наложи да ги презареждате. Някои имат функцията за свързване, посредством aux кабел. С този вид говорители е разумно винаги да имате под ръка резервни батерии. Като изключим последното, те са чудесна компактна опция за всеки музикален ентусиаст.

Високоговорители Turtle shell

Този уникален дизайн не случайно набира популярност. Bluetooth високоговорителите тип костенурка имат завладяващ красив дизайн. В повечето случаи са водоустойчиви, тъй като са предназначени за външна употреба и отлично разпръскват звука във всички посоки. Тяхната водоустойчивост е особено ценна, тъй като тези високоговорители могат буквално да бъдат потопени под водата и не само ще оцелеят и ще изплуват отгоре, но и музиката ще продължи да звучи под водата. Очевидно изборът на висококачествен модел е задължително.

За какво да внимавате при покупката на Bluetooth високоговорители?

При толкова много различни видове и дизайни може да ви е трудно да решите какво точно искате. Ето няколко съображения, които трябва да вземете под внимание:

Качеството над всичко

Каквото и да решите да направите, важното е да намерите достатъчно високо качество. Това не означава непременно, че трябва да изберете най-скъпите маркови високоговорители – има и много модели с добри марки на достъпни цени. И все пак избирането на нещо с високо качество гарантира не само отличен звук, но и много по-дълъг живот.

Намерете подходящия модел

Много от различните модели Bluetooth високоговорители са специализирани за конкретни ситуации и предпочитания за слушане. Ето защо е изключително важно да прецените как желаете да слушате музика и да изберете високоговорителите, които задоволят по най-добрия начин вашите предпочитания.

Живот на батерията

Всички безжични високоговорители са проектирани да работят с акумулаторни батерии, като няколко от тях имат опцията за добавяне на кабел. Каквото и да предпочитате, се уверете, че животът на батерията отговаря на вашите очаквания.

Допълнителни функции, които могат да бъдат полезни

Bluetooth колонките се предлагат с почти безброй различни функции, от които да избирате. За да ви помогнем с избора, ви представяме основните основни функции, които са препоръчителни:

  • Водоустойчивост. Ако не искате вашите високоговорители да стоят на бюрото ви през цялото време, най-вероятно ще желаете да ги носите със себе си. Тъй като дъждът и инциденти, свързани с разливане на вода, носят постоянен риск, изборът на водоустойчив модел би бил чудесно предимство.
  • Повишена издръжливост. Както при всяко преносимо електронно устройство, е добре да се уверите, че избирате високоговорители, които могат да оцелеят при удар или падане.
  • FM тунер. Дори и да не очаквате да слушате радио по високоговорителите си, все пак това не е лош вариант.
  • Вграден високоговорител. Чудесен за партита, този високоговорител е страхотен вариант за големи събирания.
  • Дистанционно управление и/или контрол чрез приложения. Винаги е чудесно да имате дистанционно управление за електронните устройства и Bluetooth високоговорителите не правят изключение.

Коментари

Вашият коментар