ASUS Zenfone 5 вече се предлага на българския пазар

Публикувано от: Admin Admin в: Нашият живот за: коментар: 0 Хит: 126

ASUS Zenfone 5 вече се предлага на българския пазар

Технологичният гигант ASUS, който е познат в България най-вече с компютрите и таблетите си, вече предлага на потребителите у нас и атрактивен модел смартфон. Дългоочакваният ASUS Zenfone 5 беше представен на специално събитие в магазин на VIVACOM, където гостите имаха възможност лично да тестват устройството и да се убедят в предимствата му. Българският телеком ще предлага модела ексклузивно сред мобилните оператори до края на месец март.

 

ASUS Zenfone 5 се отличава с 5ʺ HD дисплей с технология IPS, която осигурява ярки цветове и наситено изображение при гледане дори под малък ъгъл и по-слабо уморяване на зрението при продължителна работа. Перфектната картина е защитена с покритие Gorilla Glass 3. Тъч-скрийнът е усъвършенстван със специална технология, която позволява пълноценното използване на телефона дори с ръкавици.

 

Стилният дизайн на ASUS Zenfone 5 крие мощен двуядрен процесор 2X2: Intel® Atom™ Multi-Core Z2560, 1.6GHz с Intel Hyper-Threading Technology. Смартфонът разполага с 8 GB вградена памет и 2 GB RAM и работи с операционна система Android 4.4 KitKat. Моделът е с две сим карти, което го прави още по-практичен за динамичното ежедневие на съвременния човек.

 

Zenfone 5 напълно отговаря на определението „умен телефон“. Благодарение на иновативната операционна платформа Zen UI, разработена от ASUS, потребителят може напълно да разчита на своето устройство в организиране на графика си и ежедневните задачи чрез функции като „Do it latter”, “What`s next“ и други.Смартфонът разполага с 8MP стандартна камера с технологията PixelMaster, която осигурява много високо качество на образа при снимане на тъмно, дори без светкавица. Любителите на селфита могат да разчитат на 2MP предна камера..

Коментари

Вашият коментар