DEEPCOOL MF120 GAMER STORM – не просто вентилатор за кутия

Публикувано от: Admin Admin в: Светът на технологиите за: коментар: 0 Хит: 157

Deepcool MF120 Gamer Storm е едно от най-новите попълнения в портфолиото на компанията. Физическите му размери са 120 мм х 120 мм х 26 мм, като уникалното за този модел е неговият дизайн. В случая ставаме свидетели на безрамков вентилатор, който вместо това разполага с непрекъсната алуминиева стойка, много по-различна от стандартните рамки. Самата стойка има размер 105 мм х 105 мм и подсигурени монтажни отвори, подкрепени с гумени изолационни подложки.

Също така, като част от рамката, разполагаме с вградена true RGB система (1.670 милиона цвята), която се контролира от отделен мултифункционален контролер. Тази система може да показва 5 различни, предварително зададени светлинни ефекта (dynamic, static, breathing, comet, и fashion collision). А иначе казано – динамичен, статичен, дишащ, комета и моден сблъсък. Въпросните ефекти разполагат с 36 взаимозаменяеми режима на осветление.

Технически характеристики на Deepcool MF120 Gamer Storm

MF120 разполага с перка, която е създадена с девет доста широки и с остър ъгъл на атака витла. Те са с 2 слоя и придават изключително ниво на ефективност. Това е подкрепено и от безрамковия дизайн, който не възпрепятства въздушния поток.

Вентилаторът работи в обхвата между 500 и 2200 (±10%) оборота в минута, като произведения въздушен поток е около 56 кубични метра в минута. Нивото на шум е сравнително високо на максимални обороти – 37.9 dB(A).

Връзката между стойката на вентилатора и перката е осъществена чрез Hydro Bearing, който се регулира и захранва от малък 4-пинов конектор. Кабелът му е сравнително дълъг и обвит в специална обшивка с черен цвят. Този кабел се включва към самостоятелния контролер, за да работи цялата система.

MF120 се продава в комплекти по 3 броя. Всеки комплект разполага със самостоятелен, мултифункционален контролер, който може да се управлява чрез мобилно приложение. Поддържа iOS и Android. С помощта на приложението ще може да контролирате свободно и да сменяте, според предпочитанията си, светлинните ефекти. Освен това можете да контролирате и оборотите на вентилаторите от самото приложение, което пък е доста удобно и приятно допълнение.

Коментари

Вашият коментар