HP разработват нова версия на смартфона Elite x3, която работи с Android

Публикувано от: Admin Admin в: Блог категории за: коментар: 0 Хит: 128

HP разработват нова версия на смартфона Elite x3, която работи с Android

HP Elite x3 без съмнение е най-добрият смартфон с Windows 10 Mobile, който сме виждали досега. Въпреки елегантният дизайн и впечатляващите характеристики устройството не отчете достатъчно продажби, за да се конкурира с Android флагманите. Причините за това включват високата цена, фокуса към бизнес потребителите, но най вече факта, че Elite x3 работи с Windows. Оказва се, че HP планират да представят нова версия на смартфона. 

 

Предстоящият модел се очаква да отстрани водещите проблеми на своя предшественик и ще оперира с Android, предаде PhoneArena. Устройството все още се намира в начална фаза на разработване и е малко вероятно да бъде представен до края на 2017г. Новата версия на НP Elite x3 отново ще предложи функция да изполвате докинг станция и да го превърнете в напълно работещ настолен компютър.

 

Преминаването към Android е сериозна предпоставка, че повече хора биха насочили вниманието си към наследника на HP Elite x3. Самата платформа вече поддържа функции, които работят по подобен начин на Microsoft Continuum, a НР също така предлагат различни приложения, с които да превърнете смартфона в компютър. Можем само да гадаем какви други подобрения да очакваме от Android версията на HP Elite x3.

Коментари

Вашият коментар