SILVERSTONE FG122 и FG142 – LED рамки за вентилатори

Публикувано от: Admin Admin в: Светът на технологиите за: коментар: 0 Хит: 140

SilverStone FG122 и FG142 са имената на полупрозрачни и гъвкави рамки за вентилатори. Всяка рамка разполага с 24 вградени LED диода, всеки от които може да бъде индивидуално контролиран. Цветовата гама е почти безкрайна, както и комбинациите от цветове, които можете да създадете с тези рамки.

Ето и само някои от хилядите възможни комбинации, на които са способни LED диодите.

Цветови гами

Спецификации:

Физическите размери на рамките са както следва:

SilverStone FG122 – (120 мм (Ш) x 120 мм (В) x 6 мм (Д)

SilverStone FG142 – (140 мм (Ш) x 140 мм (В) x 6 мм (Д)

И двата комплекта (за 120-милиметрови и 140-милиметрови вентилатори) могат да бъдат контролирани както софтуерно, така и хардуерно. Това става чрез помощта на RGB LED контролер или дънна платка.

С тези рамки може да оборудвате всеки 120-милиметров или 140-милиметров вентилатор, вентилатор на процесорен охладител или вентилатор за кутия, превръщайки го в спектакъл. Рамката не закрива или намалява потока на въздуха, както и няма нужда от никакви допълнителни инструменти или пособия. И двата комплекта изискват за захранването си 5 волта прав ток и 1 ампер сила на тока.

Ето нагледен пример как може да изглежда почти всяка кутия след добавянето на рамките SilverStone FG122 и FG142:

За тези от вас, които харесват модифицирането на кутията си и придаването на много различен от „заводския“ ѝ вид, това е аксесоар, който определено си заслужава да му обърнете внимание

Коментари

Вашият коментар