Калъф за смартфон EF ZG991

5054

Нов продукт

1 Брой

48,40 лв

55,00 лв

-12%

Samsung Clear View Cover EF-ZG991 Калъф за смартфон за Galaxy S21 5G Черен

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Капак с прозрачен страничен прозорец за показване на важна информаци Възможно лесно управление на различни функции при затворен капак
  • Приемайте и отхвърляйте повиквания или управлявайте музикалния плейър чрез прозореца за гледане отстраниАнтибактериалното покритие ви предпазва от бактерии Защита на екрана, рамката и гърба от надраскване и удари

За чист смартфон

Clear View Cover има антимикробно покритие, което може да предпази от бактерии и да предотврати размножаването им. Така че трябва да се тревожите по-малко за микроби и бактерии и можете напълно да се концентрирате върху това, което правите.

За чист смартфонЗа чист смартфон

* Антимикробното свойство се нанася като покритие върху капака на телефона. Антимикробното свойство (биоцидно вещество: цинков пиритион) не защитава напълно потребителите от бактерии и не осигурява защита срещу вируси. Антимикробният ефект може да варира в зависимост от условията на употреба. Антимикробното покритие се нанася само от външната страна на капака на телефона. Посетете www.samsung.com за повече информация. Ако имате въпроси, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Ако имате алергична реакция, трябва да посетите лекар.

Управлявайте смартфона си чрез капака

Останете свързани, без да отваряте капака. Различни икони ви информират за известия, състояние на батерията, дата и час и много други.

Управлявайте смартфона си чрез капакаУправлявайте смартфона си чрез капака

* Препоръчително е да премахнете капака, преди да използвате Wireless PowerShare.

Просто докоснете капака

Прозорецът Clear View с активиран докосване можете лесно да управлявате вашата музика, разговори и много други функции на вашия смартфон, без да се налага да отваряте капака.

Просто докоснете капакаПросто докоснете капака

Дизайн, който е удоволствие да се гледа

Прозрачната лента отстрани на Clear View Cover не само позволява на вашия смартфон да бъде видян, но и поставя елегантен акцент.

Дизайн, който е удоволствие да се гледаДизайн, който е удоволствие да се гледа

защита от всички страни

Благодарение на капака, капакът може не само да предпази гърба на вашия смартфон, но и дисплея от надраскване и падане. Освен това капакът приляга толкова добре, че камерата и страничните бутони са добре защитени.

защита от всички странизащита от всички страни

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Калъф за смартфон EF ZG991

Калъф за смартфон EF ZG991

Samsung Clear View Cover EF-ZG991 Калъф за смартфон за Galaxy S21 5G Черен

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ