Екранна лупа 3D 14 инчов Ansharinc

5096

Нов продукт

9 Бройки

19,36 лв

22,00 лв

-12%

Ansharinc Телефон Екранна лупа 3D 14-инчов усилвател на екрана Увеличение 2-7 пъти за всички смартфони за възрастни хора Деца (14 инча)

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Предимства на усилвателя на екрана на смартфон Ansharinc:  по-ясно изображение и по-голям зрителен ъгъл.  Увеличете екрана 2-4 пъти и не се изплъзвайте. По-полезно за защита на очите.
  • Екранът на усилвателя на телефона предотвратява умора и радиация: лупата не се плъзга. Може да предотврати умора и радиация, но също така препоръчваме да не го използвате твърде дълго. Много е добре децата да гледат анимационни филми, за да защитят зрението си. Любителите на филмите могат да освободят ръцете си и да ги потапят през цялото време.
  • Моля, обърнете внимание: разделителната способност се намалява от лупата. Препоръчва се за използване в среда с ниска осветеност. Не бършете обектива с твърда кърпа. Използвайте мека кърпа, за да предпазите обектива
  • ➤ Лупа за смартфон 2-4 пъти: Увеличете 2-4 пъти, идеалното разстояние за гледане е между 0,5 m и 2 m. Той е специално създаден за възрастни хора, за да реши проблема, който възрастните хора не могат да виждат ясно, когато гледат телефона.
  • Универсална съвместимост: лупата на екрана на телефона използва HD технология за оптично увеличение, не е необходима батерия. Идеален за всеки смартфон. Увеличаващата лупа за iPhone винаги е много креативен и модерен подарък за приятели и семейство. Особено за възрастни хора и киномани.

ГАРАНТИРАЙТЕ ВАШЕТО УДОВОЛСТВИЕ:
Ние сме професионален производител на телефонни екранни усилватели. Работя активно в тази индустрия от 8 години. От 2012 г. до днес стилът на тази индустрия се промени с предпочитанията на потребителите, но лещите са по-малко подобрени. Най-голямата точка на лупата на екрана на мобилния телефон е, че не е ясна след увеличаване на екрана на телефона. Тази година похарчихме много пари и ангажирахме експерти по оптичен комфорт, за да произведем най-накрая много ясни лещи. Нашият продукт е много по-ясен от други подобни продукти на пазара, а изживяването при гледане е отлично. Когато клиентите имат нужда от качествен продукт.

Параметри:
Материали: пластмаса и плексиглас
Размер на екрана: 14 инча.

Въпроси и подсказки:
➤ Въпрос: Как най-добре да гледате филм през тази лупа на екрана на телефона?
Отговор: При тъмни условия се показва отлично качество на изображението. Това означава, че трябва да изключите цялото си вътрешно осветление, за да постигнете по-добро изживяване при гледане.
➤ Въпрос: Лупата за телефон подходяща ли е за iPhone, Samsung Galaxy Note 8, Huawei?
Отговор: Да, подходящ е за iPhone, Samsung Galaxy Note 8, Huawei и други смартфони.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Екранна лупа 3D 14 инчов Ansharinc

Екранна лупа 3D 14 инчов Ansharinc

Ansharinc Телефон Екранна лупа 3D 14-инчов усилвател на екрана Увеличение 2-7 пъти за всички смартфони за възрастни хора Деца (14 инча)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ