Калъф за Huawei Mate 20 Pro Jonwelsy

5221

Нов продукт

1 Брой

25,20 лв

28,00 лв

-10%

Jonwelsy Калъф за Huawei Mate 20 Pro, магнитна адсорбционна метална броня с 360-градусова защита Двустранно прозрачно закалено стъклено покритие за Mate 20 Pro

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • [Перфектна защита на 360 градуса]: Този вид калъф за ръба на телефона е изработен от алуминиева сплав и авиационен силикон, външният слой е от алуминиева сплав, а вътрешният слой е мека подложка, 360 градуса от двете страни на прозрачното закалено стъкло може идеално да защити вашия телефон от падане, удари, удари и драскотини.
  • [МЕТАЛНА РАМКА С МАГНИТНА АДСОРБЦИЯ]: Калъфът на телефона използва технология за магнитна адсорбция, вграденият магнит обгражда стъкления корпус, а металната рамка се адсорбира автоматично, когато е близо до корпуса на телефона. Няма нужда от сложни процедури за ръчно инсталиране.
  • [ИНДИВИДУАЛЕН РЕЖИМ]: Имаме вградени множество магнитни точки в рамката на кутията на телефона, така че рамката да може да се комбинира по-близо, тя също така показва оригиналния дизайн на вашия телефон, не крийте телефона си в обемист калъф, това ви позволява имат повече индивидуалност и мода.
  • [Перфектен за Huawei Mate 20 Pro]: Прецизно измерени изрези за високоговорители, портове за зареждане, аудио портове и бутони. Тънко и леко тяло, лесно за държане в ръката или в джоба.
360-градусов защитен калъф

360 градусов защитен калъф

Предно и задно закалено стъкло, поддръжка на сензорен екран, не е необходим протектор на екрана, моля, отстранете протектора на екрана преди употреба

Магнитна адсорбционна метална броня

Характеристика:

- 360 градуса от двете страни прозрачно закалено стъкло, перфектна защита

- Магнитна адсорбционна технология.

- Перфектно прилягане и пълен достъп до всички портове и контроли.

- Лесен за монтаж и лесен за разглобяване.

- Независими бутони.

- Устойчив на надраскване.

360-градусов защитен капак на калъфа

Магнитна адсорбционна технология.

Поддържа безжично зареждане

Перфектен за Huawei Mate 20 Pro

Прецизно измерени изрези за високоговорители, портове за зареждане, аудио портове и бутони.

Тънко и леко тяло, лесно за държане в ръката или в джоба.

Магнитна адсорбционна технология.

Калъфът на телефона използва технология за магнитна адсорбция, вграденият магнит обгражда стъкления корпус, а металната рамка се адсорбира автоматично, когато е близо до калъфа на телефона.

Няма нужда от сложни процедури за ръчно инсталиране.

Включен пакет:

1 х Калъф за Huawei Mate 20 Pro

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Калъф за Huawei Mate 20 Pro Jonwelsy

Калъф за Huawei Mate 20 Pro Jonwelsy

Jonwelsy Калъф за Huawei Mate 20 Pro, магнитна адсорбционна метална броня с 360-градусова защита Двустранно прозрачно закалено стъклено покритие за Mate 20 Pro

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ