Безшумна безжична мишка с нано USB Seenda

5245

Нов продукт

1 Брой

23,40 лв

26,00 лв

-10%

Seenda Безшумна 2,4 GHz безжична мишка с нано USB приемник 1600 DPI оптичен сензор за компютърен лаптоп и т.н. (розов)

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Супер лесна инсталация: включете и пуснете! Просто поставете AA батерия (не е включена) и поставете нано приемника във вашия компютър. (USB приемникът се намира на гърба на мишката. Не са необходими драйвери.
  • Тихо щракване и 2,4 GHz стабилна връзка: елегантен дизайн и чувствителни бутони осигуряват много меко щракване с малко шум. Технологията за безжично предаване на 2,4 GHz осигурява мощна и надеждна връзка до 10 m.
  • Универсална съвместимост: идеална за Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS и др.
  • Автоматичен режим на пестене на енергия: тази мишка няма ключ за включване/изключване. Не е нужно обаче да се тревожите за проблема с високата консумация на енергия. Мишката автоматично преминава в режим на заспиване след 10 минути бездействие. През това време мишката почти не консумира ток. След това можете да натиснете произволен бутон на мишката, за да активирате и работите с мишката.
1.
2.
2.4G безжична мишка.

С усъвършенствана 2.4G безжична технология, която осигурява надеждна връзка до 10м. Елегантният дизайн с безшумно щракване гарантира, че ще се съсредоточите върху това, върху което работите, без да безпокоите другите.

Plug and play.

Супер лесен за използване.

1. Поставете правилно батерията.

2. Просто извадете USB приемника и го свържете към компютъра;

3. Мишката вече е инсталирана.

Пестя енергия.

Мишката преминава в режим на заспиване след 10 минути бездействие и може да се активира чрез щракване на произволен бутон на мишката.

  • Plug and play.
  • Безшумен клик
  • Преносим и удобен.
  • Широка съвместимост:

3.

4.

5.

1600 DPI

Безжична мишка със стандартен DPI от 1600. Тя ще влезе в енергоспестяващ режим след 10 минути неактивност и може да се активира чрез щракване на произволен бутон.

Безшумен клик

Тихите щраквания ви освобождават от притеснението да безпокоите другите, а животът на щраканията за левия/десния бутон ще бъде 3 000 000 удара.

Plug and play.

Супер лесен за настройка, просто отлепете USB Nano приемника от задната страна на мишката и го включете в компютъра си, след което сте готови!

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Безшумна безжична мишка с нано USB Seenda

Безшумна безжична мишка с нано USB Seenda

Seenda Безшумна 2,4 GHz безжична мишка с нано USB приемник 1600 DPI оптичен сензор за компютърен лаптоп и т.н. (розов)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ