Кожен калъф за Sony Xperia XZ3 COODIO

5251

Нов продукт

1 Брой

28,80 лв

32,00 лв

-10%

COODIO Кожен калъф за Sony Xperia XZ3, Калъф с магнитен портфейл Sony Xperia XZ3 , черен

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Калъфът COODIO за смартфон Sony Xperia XZ3 в стил книга с магнитно закопчаване, функция стойка и картодържател, съвместим със смартфон Sony Xperia XZ3 6 инча.
  • Този кожен калъф за Sony Xperia XZ3 е изработен от висококачествен синтетичен и гъвкав силикон TPU, предпазва вашия смартфон от случайни изпускания, удари, прах и драскотини.
  • Sony Xperia XZ3 Flip Cover предлага слотове за кредитни карти, лични карти, визитки и страничен джоб за пари, разписки и сметки. Вграденото магнитно затваряне гарантира, че вашият мобилен телефон и карти се съхраняват сигурно.
  • Можете да отворите капака на смартфона Sony Xperia XZ3 и да използвате функционална скоба, за да гледате видео и да слушате музика, много удобно.
  • Този калъф за Sony Xperia XZ3 предлага изключителна защита за вашето устройство. Той е много лек и пасва перфектно, за да се побере в джоба или чантата ви, без да претрупва.

A COODIO, качествен продукт на ваше разположение!

Ние сме на пазара от много години с голям брой висококачествени калъфи за мобилни телефони, аксесоари за радио и аксесоари за игри.

COODIO е посветен на създаването на уникални, забавни и надеждни продукти. Ние се стремим да подобрим живота ви и да увеличим вашето мобилно, радио и игрово изживяване. Поддържаме много творчески стилове и продукти онлайн, но също така обръщаме внимание на качеството на нашите продукти и услуги.

Калъф за Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3 магнитен кожен калъф

Калъфът портфейл Sony Xperia XZ3 има магнитно закопчаване, предпазва вашия смартфон, парите и картите ви и предотвратява случайно отваряне на смартфона в джоба ви.

Елегантен и многофункционален дизайн

Sony Xperia XZ3 кожен калъф

Калъф портфейл за Sony Xperia XZ3

Капак за Sony Xperia XZ3

Калъф за портфейл

Калъфът Sony Xperia XZ3 е оборудван със слот за карта и 1 джоб за пари, можете да носите личната си карта, кредитни карти и парите си, без да носите портфейла си със себе си.

Функция стойка

Коженият калъф Sony Xperia XZ3 има вградена функция за стойка, която ви позволява да гледате видеоклипове и снимки в ръка.

Защита от синтетична кожа и силикон

Този калъф за Sony Xperia XZ3 е изработен от изкуствена кожа и гъвкав силиконов калъф, предпазва вашия смартфон от надраскване, удар, прах и случайно изпускане.

Съвместимост

  • Смартфон Sony Xperia XZ3 6.0 инча

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Кожен калъф за Sony Xperia XZ3 COODIO

Кожен калъф за Sony Xperia XZ3 COODIO

COODIO Кожен калъф за Sony Xperia XZ3, Калъф с магнитен портфейл Sony Xperia XZ3 , черен

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ