Закалено стъкло за Asus Zenpad 3S 10 iVoler

5290

Нов продукт

1 Брой

37,41 лв

43,00 лв

-13%

iVoler Протектор за екран от закалено стъкло за екран за Asus Zenpad 3S 10, тънък 0,3 mm, твърдост 9H, 2.5D заоблени ръбове, балон -Безплатно] [Устойчив на надраскване] [Прозрачност] [Без пръстови отпечатъци)

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА
  • Изключително повърхностна твърдост 9H. Защитава вашия смартфон с оптимална защита срещу надраскване, прах и ще намали следите от ежедневно носене.
  • Много тънък с 0,3 mm и напълно прозрачен (Lichd Ursc Hlä, но 99%). Защита против разцепване – След като стъклото се счупи, няма лесно пукнатини във вътрешността на конструкцията. Няма остри ръбове
  • Заоблени ръбове и ъгли и по-комфортно усещане сигурност 2.5D
  • 100% без въздушни мехурчета, лесно се нанася и отстранява без остатъци. Устойчив на надраскване, отблъскващ прах, ултра прозрачен (прозрачен) без Fabrve Rzerung оптимално леко лоялно стъпало
  • Какво ще получите: протектор за екран от закалено стъкло Ivoler Premium, ръководство за употреба (може да не е на английски), кърпа със спирт, кърпа от микрофибър, стикер за отстраняване на прах

Ivoler Premium закален стъклен протектор за екран за таблет и iPad
Защитете вашия таблет и iPad от удари и драскотини всеки път.
Лесен за инсталиране
Благодарение на нашия уникален метод на „панта“ Light може да се използва с онлайн видео инструкции (не можем да гарантираме, че инструкциите са на английски) никога не е било по-лесно да защитите екрана на вашия таблет и iPad.
Най-добра защита срещу надраскване
С предпочитаната твърдост на материала от 9H (по-твърда от нож), е почти невъзможно този протектор за екран да се надраска – независимо какво опитвате.
Retina Clarity
Ще намерите впечатляваща прозрачност от 96% Shell с тънко покритие против мръсотия – Оригиналният HD Retina дисплей, както и висока чувствителност на допир за вашия таблет и iPad.
Перфектно прилягане
Прецизните изрези осигуряват пълна защита на целия дисплей на вашия таблет и iPad, камерата и бутонът за начало могат да се използват едновременно, все още достъпни, когато калъфът е.
Доживотна гаранция
Когато екранът е Ivoler, включете нашите протектори от закалено стъкло с доживотна гаранция. Това означава, че няма значение колко дълго го използвате, ние винаги ще се свържем с вас за безпроблемна замяна или няма оферта, ако:
A. Имате проблеми по време на инсталационния процес точно толкова, колкото сте направили мехурчета или размерът на филма не е на вашия екран паст.
Като например носенето на защита на екрана при обикновена употреба.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Закалено стъкло за Asus Zenpad 3S 10 iVoler

Закалено стъкло за Asus Zenpad 3S 10 iVoler

iVoler Протектор за екран от закалено стъкло за екран за Asus Zenpad 3S 10, тънък 0,3 mm, твърдост 9H, 2.5D заоблени ръбове, балон -Безплатно] [Устойчив на надраскване] [Прозрачност] [Без пръстови отпечатъци)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ