Екранни филтр за поверителност 3M Store

4587

Нов продукт

1 Брой

25,20 лв

28,00 лв

-10%

3M златен филтър за поверителност за 12,5" широкоекранен лаптоп (GF125W9B)

Внимание: Последна бройка!

Добави за сравнение

Добавяне към списъка с желания

БЪРЗА ПОРЪЧКА

От производителя

Продукти за поверителност на 3M

Включващ технологията microlouver, въведена, проектирана и оптимизирана от 3M, за да блокира странични изгледи, така че да виждате екрана си ясно, докато хората от двете страни виждат ярък златен щит.


Поверителността е най-добрата политика

В наши дни екраните са навсякъде. Както и визуалните хакери. С увеличаването на мобилните работници, отворените работни пространства и миграцията на данни към облака, компютърните екрани могат да показват лична информация практически навсякъде.

Незащитен екран може да разкрие чувствителна и лична информация, търговски тайни и бизнес планове. И реалността е, че един визуален хакер може да се нуждае само от едно парче ценна информация, за да отключи широкомащабно нарушение на данните.

Лидер в поверителността и защитата на екрана

Повече от 30 години 3M усъвършенства оптичната технология, за да достави златния стандарт във визуалната поверителност. Ние оставаме доверен глобален лидер днес - продължаваме да подобряваме нашата технология, функции и широка гама от продукти.

Технологията на дисплея и устройствата продължава да напредва. Както и ние. Нашите филтри за поверителност работят просто и красиво на повечето днешни лаптопи, за да ви помогнат да защитите екраните си и да запазите информацията на тях поверителна.

Зад простотата на нашите продукти стои мощна комбинация от оптична наука и чиста изобретателност, която очаквате от 3M. Бъдете сигурни, нашите продукти се проверяват за качествени дефекти, което гарантира, че получавате автентични филтри за поверителност на 3M, с наука, приложена към живота.

Визуално хакване: когато информацията се улавя визуално без разрешение. Но ние ви покриваме.

Златен стандарт в поверителността

3M Gold Privacy Filters са идеално подходящи за повечето днешни екрани с висока разделителна способност. Поддържайте оптична яснота на екрана на лаптопа си, докато проектирате ярък златен щит към странични изгледи.

Как работят филтрите за поверителност

Филтрите за поверителност на 3M блокират страничните изгледи извън ъгъла на гледане от 60 градуса, като същевременно осигуряват ясен, ясен изглед за тези, които са директно пред екрана.

Технология Microlouver

Единичен microlouver е почти толкова тънък, колкото един кичур коса. Има хиляди микроотвори в рамките на един филтър за поверителност на 3M—всички практически неоткриваеми от човешкото око.

Опции за прикачване

3M Gold Privacy Filters за лаптопи се закрепват с оптично прозрачни самозалепващи се ленти или лесно свалящи се плъзгащи се монтажни пластини.

Намерете правилния филтър за поверителност за вашия екран

Стъпка 1: Определете вашия тип екран

Вашето устройство има ли повдигната рамка или плосък преден стъклен екран?

Повдигната рамка: Екран с повдигната рамка по краищата.

Плоско предно стъкло: Екран със стъкло от край до край без повдигната рамка.

Стъпка 2: Измерете екрана си

За екран с повдигната рамка измерете височината (h) и ширината (w) на видимата зона на екрана в рамките на рамката.

За плосък преден стъклен екран измерете височината (h) и ширината (w) на целия стъклен дисплей.

Стъпка 3: Намерете своя филтър

Използвайте измерванията, за да изберете правилния размер филтър за вашето устройство от изброените по-долу продукти.

Съвет за най-добро прилягане: Ако не виждате филтър, който отговаря на вашите измервания, изберете филтър, който е по-голям, но най-близо до вашите измервания.

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Екранни филтр за поверителност 3M Store

Екранни филтр за поверителност 3M Store

3M златен филтър за поверителност за 12,5" широкоекранен лаптоп (GF125W9B)

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ